Ingeschreven bij de KVK!

Na 6 jaar mensen inspireren met mijn kunst die ik deel via mijn website en social media, heb ik besloten om www.marijkeart.nl vanaf 29 april officieel te registreren bij de kamer van koophandel. Naast mijn full-time baan als leerkracht hoop ik betaald kunst te maken in de weekenden en vakanties.

Het is een leuke, maar spannende stap. Mogelijk doe ik er iets langer over tot de kunst af is, doordat ik een full-time baan heb in het onderwijs, maar ik hoop dat enthousiaste klanten het niet erg vinden om wat langer te wachten. 

Volg mij op social media:

Terugblikken

6 jaar geleden begon het met deze website en maakte ik dit onderstaande filmpje en diverse andere filmpjes van mijn kunst. Het is onvoorstelbaar wat er in de tussentijd gebeurd is. Ik ontdekte digitaal tekenen, probeerde diverse voorwerpen uit om op te schilderen en ik werd beter en sneller in het maken van sketchnotes. 

In 2021 mocht ik een literatuurboek illustreren en ik kreeg de kans om sketchnotes te maken in Ahoy op de EO-Jongerendag (2023). En nu heb ik besloten om een volgende stap te zetten. 

Wil je graag iets bestellen? Vul dan het contactformulier in en dan kijk ik of ik wat voor je kan betekenen: